Florin Piersic Jr. a reușit să scape de patima jocurilor de noroc! "Îmi mâncam salariul acolo"

Anca Bratu, 1 decembrie 2022, Ora 14:23

  • print
  • |
florin-piersic-jr-patima-jocurilor-de-noroc-47049-1.jpeg

Fiul celebrilor actori Florin Piersic și Tatiana Iekel a vorbit fără niciun fel de rețineri despre o dependență serioasă pe care a avut-o timp de șase luni de zile. Florin Piersic Jr. a dezvăluit că a pierdut foarte mulți bani din cauza patimii sale. Nu e vorba nici despre alcool, nici despre droguri.

Florin Piersic Jr. a povestit în emisunea Denisei Rifai, de la Kanal D, detalii intime despre viața sa personală și profesională. Deși este fiul lui Florin Piersic și al lui Tatiana Iekel artistul și-a construit singur cariera. El este cel care a pus bazele teatrului independent și ale filmului experimental în țara noastră. Pe lângă profesie de actor, Florin Piersic Jr. mai este și scenarist, regizor, producător de film și scriitor. Datorită talentului său natural, a fost onorat, de-a lungul timpului, cu numeroase premii și distancții. Este unul dintre cei mai apreciați artiști, la ora actulă, în România.

Weekendul trecut, Florin Piersic Jr. a participat la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. Prezentatoarea de televiziune i-a adresat invitatului o serie de întrebări deloc comode. Cei doi au vorbit pe larg despre viciile cunoscutului actor. Fiul lui Florin Piersic este dependent, în prezent, de țigări. În trecut, s-a confruntat cu o patimă mult mai serioasă, anume cea a jocurilor de noroc. 

„Ați recunoscut că marele dvs. viciu este fumatul. Aprindeți țigară de la țigară. Ați dezvăluit că ați deprins acest obicei încă din adolescență. Vă citez: «Aveam vreo 16-17 ani și era un vecin în bloc de vreo 23-24 de ani care avea clar puterea mentorului. Cu el fumam grav de tot. Când nu mai aveam țigări, fumam mucurile de pe lift». 

Țigările sunt, pentru dvs., un drog atât de puternic încât ați spus că nu ați mai avut nevoie de alte vicii. Ați surprins, însă, cu o declarație făcută în 2010. La o întâlnire cu elevii, le-ați vorbit deschis despre greșelile pe care le-ați făcut din cauza tentațiilor și i-ați îndemnat să își aleagă cu mare grijă anturajul. Vă citez: «O problemă cu care m-am confruntat a fost dependența de jocuri. Aveam 23 de ani și timp de șase luni am fost dependent de păcănele. Tot un drog e. Dracul gol». Așadar: Cum ați scăpat de dependența de păcănele?", a spus Denise Rifai. 

„Nu mai țin minte exact, dar știu că în alea șase luni nu am avut ocupație, nu am avut altă preocupare, nu am fost absorbit de un proiect. (...) În alea șase luni de care vorbim, era un club, o bombă undeva foarte aproape de casa unde locuiam, nu aveam mașină, nu aveam la ce să mă uit la televizor, nu aveam Netflix, nu aveam nimic de genul asta și mă duceam să joc biliard în clubul ăla și să îmi mănânc salariul la păcănele. 

Fiul lui Florin Piersic susține că dependența sa de jocuri de noroc a fost dată de tot spațiul în care era amenajată „ispita", de faptul că nu avea multe lucruri de făcut și mai ales de aparatele propriu-zise.

„Erau niște oameni acolo foarte speciali așa, parcă dintr-un film latino și unul care stătea pe scaun pe spate, scuipa pe ecranul ăla dacă nu îi veneau patru ași, și a fost cumva o școală, era o dependență de un anumit aparat, de un anumit... D-aia spun că e un drog, te obișnuiești cu suita aia, doar cu prostia aia. Și nu mai știu cum am scăpat, nu am mai avut bani sau pur și simplu a apărut ceva care... Oricum, înțelegeam că sunt pe un drum greșit', a declarat el.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou