Fotografia cu care Anna Lesko și-a impresionat fanii

Anca Bratu, 2 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
fotografia-cu-care-anna-lesko-i-a-impresionat-fanii-40686-1.jpg

De când a devenit mămica, Anna Lesko şi-a schimbat programul zilnic, iar acum totul se învârte în centrul micuţului Adam. În vârstă de numai 2 luni, micuţul a reuşit să le cucerească inimile fanilor mamei sale, iar fiecare imagine în care apare este extrem de apreciată.

Anna Lesko nu şi-a neglijat niciodată cariera, şi chiar dacă merge la concerte şi este în plină ascensiune, artista acordă foarte multă atenţie creşterii băieţelului său.

Dis-de-dimineaţă artista a postat pe pagina de Facebook o imagine în care Adam apare în braţele ei, iar tortul din imagine nu face decât să ne confirme faptul ca vedeta sărbătoreşte fiecare clipă pe care o petrece alături de Adam, mai ales că cel mic a împlinit două luni.

"Îngeraşul meu", a scris vedeta în descrierea fotografiei, iar cei care îi urmăresc pagina de Facebook i-au transmis ei şi băieţelului cele mai sincere urări.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou