Imaginea care răscolește lumea mondenă

Orlando Chelu, 16 octombrie 2022, Ora 18:21

  • print
  • |
imaginea-cu-care-rascole-te-lumea-mondena-46879-1.jpg

Imaginea cu care răscolește lumea mondenă

Dana Budeanu grăbește nunta cu Andrei Hrebenciuc?

Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc, planuri de căsătorie? Creatoarea de modă a hrănit speculațiile conform cărora relația dintre ea și milionarul Andrei Hrebenciuc se îndreaptă cu pași repezi spre a deveni oficială în fața ofițerului de stare civilă. Anul trecut, Dana Budeanu afișa un inel care părea a fi de logodnă, iar zilele trecute, a distribuit mai multe cadre în care a purtat o rochie ce seamănă cu una de mireasă!

Dana Budeanu și afaceristul Andrei Hrebenciuc trăiesc o frumoasă poveste, ce are toate șansele să se transforme într-un mariaj reușit. La urma urmei, Dana Budeanu, «spaima mafioților și a amețitelor» chiar se potrivește cu fiul lui Viorel Hrebenciuc, politicianul cunoscut și ca «eminența cenușie» a PSD-ului.

Dana Budeanu a îmbrăcat rochia de mireasă

Doar că de la amor pasional la o nuntă în fața altarului ar mai fi ceva pași de făcut, însă nu chiar atât de mulți, având în vedere că Dana Budeanu a postat anul trecut la secțiunea Story, de pe Instagram, o poză în care purta un inel superb, iar la descriere scrisese:

«Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit!», o declarație îndrăzneață din partea Danei Budeanu, menită să pună pe toată lumea pe jar, așa cum face orice influenceriță ce se respectă.

Cu toate că a negat vehement zvonurile la acea vreme, Dana Budeanu a ațâțat din nou internetul cu o fotografie în care poartă o rochie albă, ce seamănă izbitor cu o rochie de mireasă, din care se poate deduce foarte ușor că vedeta continuă să bată apropouri la adresa lui Andrei Hrebenciuc să facă nunta. Dana a început deja vânătoarea pentru rochia pe care o va purta în ziua cea mare ?  Desigur, ținând cont că Dana este creatoare de modă, ar putea cu ușurință să-și realizeze în propriul atelier rochia mult visată fără să apeleze la ajutorul altui designer vestimentar.  Înainte de a poza în rochia cu pricina, Dana a distribuit pe contul de Instagram o imagine în care își etalează din nou, cu mândrie, inelul despre care presupunem că este primit de la milionarul care i-a furat inima. În dreptul instantaneului, Dana a scris, cu subînțeles, un mesaj adresat urmăritorilor: „Niciodată nu vei ști ce fac".

Dana Budeanu: «Eu nu cred în divorț»

Dana Budeanu a fost căsătorită acum opt ani de zile cu jurnalistul Radu Budanu, din relația lor rezultând două fetițe. Creatoarea de modă a vorbit în urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu TV, că nu crede în divorț. Aceasta a adăugat că un mariaj care se termină în divorț nu este autentic.  „Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi“, a mărturisit vedeta.

Cine e Andrei Hrebenciuc, milionarul care-si permite să fumeze trabuc

Dana Budeanu este cunoscută pentru comentariile fără perdea pe care le face. În cadrul unui vlog pe care l-a făcut public anul trecut, Dana Budeanu și-a manifestat, în mod indirect, aprecierea pentru actualul partener de viață și a insinuat că Andrei Hrebenciuc se află în categoria bărbaților care își pot permite să fumeze un trabuc fără să cadă în penibil.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou