Iubita lui Bogdan Stelea nu se teme de Lili Sandu

Anca Bratu, 6 octombrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
iubita-lui-bogdan-stelea-nu-se-teme-de-lili-sandu-43783-1.jpg

Cheful de sâmbăta trecută, la care Bogdan Stelea (46 de ani) a fost surprins alături de fosta lui mare iubire, Lili Sandu (35 de ani), nu a agitat apele în familia acestuia.

Ba din contră, Laura Alistar (30 de ani), iubita fostului portar, bagă mâna în foc că între partenerul ei şi frumoasa actriţă nu s-ar putea reaprinde flacăra pasiunii.

"Bogdan poate să fie şi cu fosta nevasta, şi cu fosta iubită. E liber să se salute cu ele, să se întâlnească, oricum noi suntem împreună. Nu am fost la acea petrecere pentru că nu am putut, am avut un eveniment în ziua următoare, dar am fost invitaţi amândoi. Ştiam că Lili va fi acolo, dar nu mi-am pus problema că s-ar putea îndrăgosti.

Nu mă deranjează cu nimic, pentru mine, Lili Sandu nu e un pericol, aşa că nu-mi fac probleme. Ei se întâlnesc şi la clubul unde fac sport", a declarat Laura Alistar. De cealaltă parte, şi Lili Sandu face lumină legat de viaţa ei privată: nu se iubeşte din nou cu Stelea, dar nici cu tenismenul Horia Tecău, aşa cum s-a zvonit recent în presă. "Nu sunt într-o relaţie. În acest moment sunt foarte concentrată pe cariera mea şi pe emisiunea „Dansează printre stele".

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou