Iubita lui Marcel Toader a schimbat toată mobila după Gabriela Cristea

Anca Bratu, 6 octombrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
iubita-lui-marcel-toader-a-schimbat-toata-mobila-dupa-gabriela-cristea-43782-1.jpg

Sărbătoresc luna viitoare un an de relaţie şi se pregătesc de un mic chef în casa reamenajată. Mirela Constantin (27 de ani) nu i-a schimbat doar viaţa, ci şi apartamentul lui Marcel Toader (51 de ani), fostul soţ al vedetei de la Kanal D Gabriela Cristea.

Cei doi au împărţit cheltuielile în mod egal, investiţiile în renovare şi în mobilier ridicându-se la mii de euro.

Omul de afaceri Marcel Toader şi-a refăcut viaţa relativ repede, după despărţirea din vara lui 2013, de Gabriela Cristea, găsindu-şi fericirea în braţele senzualei soliste de muzică populară Maria Constantin.

Cum apartamentul din buricul Bucureştiului este proprietatea lui Marcel, fosta nevastă şi-a luat doar hainele, la plecare. Iar, în iarnă, când a invitat-o pe Maria să locuiască alături de el, cei doi au găsit de cuviinţă că ar trebui renovat şi remobilat în totalitate.

„Am recondiţionat parchetul, am pus tapet şi am schimbat toată mobila, inclusiv patul din dormitor. Am încercat să-mi fac locul meu şi să mă simt ca acasă. Marcel mi-a spus că nu se pricepe la treaba asta şi m-a lăsat pe mine să iau deciziile. Nu am făcut vreun curs de design de interioare, pur şi simplu m-am uita pe net, am consultat reviste şi a ieşit ceea ce vedeţi acum. Mie îmi plac culorile calde, mă regăsesc în stilul clasic. Aproximativ 10.000 de euro ne-a costat această schimbare, însă de fiecare dată când intrăm în apartament spunem «Doamne, ce bine e acasă!", a declarat Maria Constantin.

«Îmi place să-i calc lui Marcel cămăşile»

Dar şi draperiile, mobilierul, covoarele şi canapelele sunt luate recent, tocmai pentru a şterge tot ce înseamnă trecut şi Gabriela Cristea, care a locuit în acest imobil preţ de cinci ani: „Am schimbat tot, chiar şi cearceafurile, erau vechi. Acum totul e nou", ne-a povestit Marcel. Chiar dacă Maria are un program încărcat, fiind mai tot timpul în turnee, ea nu acceptă ideea de a angaja o menajeră, care să o ajute la treburile casnice: „Sunt obsedată de curăţenie. Îmi face plăcere să-i calc lui Marcel cămăşile. Nici în bucătărie nu am ajutor. La mâncărurile tradiţionale mă bag eu, la cele sofisticate, Marcel", ne-a mai dezvăluit Maria.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou