Iulia Albu o “desființează” pe Dana Rogoz

Anca Bratu, 27 octombrie 2014, Ora 10:48

  • print
  • |
iulia-albu-o-desfiinteaza-pe-dana-rogoz-44067-1.jpg

Iulia Albu nu ţine cont de absolut nimeni şi nimic, iar remarcile ei acide stârnesc de fiecare dată controverse. Nici Dana Rogoz nu a scăpat de critica fashion-editorului.

Iulia Albu o critică dur pe Dana Rogoz pentru apariţia sa nud destinată promovării unui parfum ce-i poartă numele. Proaspăta mămică apare goală, iar în opinia Iuliei Albu, look-ul este un deplorabil.

"În cazul în care vrea cineva să miroasă a Abramburica, avem veşti bune! Stimabila doctoriţă/actriţă/prezentatoare/designer/singura femeie care a născut din univers, ne îmbie, răvăşită toată, cu un make-up dezastruos şi un păr încâlcit să cumpărăm un parfum în sticla de sanchi! Chanel şi cu nume de... Oriflame! Goală, cum altfel?!", a scris Iulia pe Facebook.

Cum era de aşteptat postarea ei a fost a stârnit o adevărată nebunie pe site-ul de socializare, mulţi reproşându-i că este invidioasă, dar şi mai mulţi susţinând-o.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou