Iulia Vântur, la brațul iubitului în noaptea de Revelion

Anca Bratu, 6 decembrie 2013, Ora 09:51

  • print
  • |
iulia-vantur-la-bra-ul-iubitului-in-noaptea-de-revelion-36547-1.jpg

Povestea de dragoste pe care presa o suspectează că s-a înfiripat de ceva timp între Iulia Vântur și celebrul actor Salman Khan, pare să prindă contur.

Se pare că Iulia i-a cam sucit minţile lui Salman, nu de alta, dar, recent, el a făcut o declaraţie încurajatoare pentru româncuţa noastră. "El are intenţii serioase în legătură cu Iulia, mai ales că ea e în viaţa lui de vreo doi ani! Toţi prietenii îi sugerează lui Salman s-o ia mai repede de soţie şi să nu mai tragă de timp", susţin ziariştii indieni de la tulunadunews.com.

Potrivit Libertatea, vedeta PRO TV a mărturisit prietenelor sale că, de sărbătorile de iarnă, se va urca din nou în avion, cu destinaţia India, şi că cei 5.000 km pe care trebuie să-i străbată până acolo sunt floare la ureche, când ţi-e dor de omul drag. În plus, îi va duce acestuia câteva bunătăţi cu specific românesc - cozonaci şi delicioasele plăcinte moldoveneşti "Poale-n brâu".

"Iulia abia aşteaptă să se cuibărească la pieptul lui Salmi, cum îl alintă ea. Şi nu ascunde acest lucru, în cercul său de prieteni. Va pleca din nou în India, într-o vacanţă prelungită, după ce se va încheia stagiunea de toamnă de la Teatrul Metropolis, unde e actriţă. I-a şi transmis deja: «Salmi, de Revelion sunt a ta, dragul meu!»", a mărturisit o persoană din anturajul prezentatoarei TV.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou