Iulia Vântur se mărită cu o vedetă de la Bollywood

Cristian Blănuţă, 8 mai 2013, Ora 18:08

  • print
  • |
iulia-vantur-se-marita-cu-o-vedeta-de-la-bollywood-30639-1.gif

Ziariștii din India susțin că relația dintre vedeta autohtonă Salman Khan și Iulia Vântur este tot mai puternică, ajungând chiar până la căsătoria celor doi în această vară, scrie Libertatea.ro. O legătură între cei doi oricum există, Iulia și Salman cunoscându-se în urmă cu doi ani, pe când vedeta de la ProTV a mers pentru prima oară în India.

Salman Khan, cel mai iubit actor de la Bollywood, a fost surprins în compania unei blonde superbe, astfel că a devenit de marţi cel mai discutat personaj dintre celebrităţile indiene.

Iar ziariștii au mai descoperit, sau, cel puțin, așa susțin ei, că femeia este românca Iulia Vântur, care i-a fost prezentată actorului acum doi ani, în timpul primei ei vizite acolo.
Se pare că relaţia dintre Iulia şi Salman devine tot mai serioasă. Ea vine tot mai des în India, a început să poarte sari, veşmântul tradiţional, să cutreiere templele hinduse şi să citească literatura religioasă.

Mass-media din India a mers chiar mai departe, susținând că Iulia şi Salman urmează chiar să se căsătorească în câteva luni.


De asemenea, Iulia ar urma să colaboreze, în plan profesional, cu Khan. Acesta ar dori s-o ia în cadrul emisiunii pe care el o moderează.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou