Jennifer Lopez: ”Cel mai bine este să fiu singură”

Mălina Andrei, 19 octombrie 2014, Ora 12:29

  • print
  • |
jennifer-lopez-cel-mai-bine-este-sa-fiu-singura-43967-1.jpg

Frumoasa Jennifer Lopez are o viață sentimentală considerată de mulți foarte agitată, însă recunoaște, într-un interviu acordat publicației britanice The Mirror, că nu s-a abătut de la drumul său și că nu îi este rușine de lecțiile pe care le-a învățat în urma relațiilor avute, scrie portalul 7sur7.be.

După recenta despărțire de Casper Smart, aceasta a spus că își dorește să se dedice celor doi gemeni ai săi, Max și Emme. 'Vreau să fiu liberă să pregătesc cina pentru Max și Emme în jurul orei 7 seara și să-i culc pe la 9', spune frumoasa J.LO.

Frumoasa actriță, deșii are 45 ani, nu pare a fi în căutarea iubirii. "Am trecut de la o poveste la alta, însă în final nu îmi este rușine de parcursul meu și de lecțiile învățate", a povestit vedeta.  Fac ceea ce cred că este bine pe moment și acum cred că cel mai bine este să fiu singură și să mă ocup puțin de mine. Ceea ce nu am făcut prea des în cursul vieții".

Cântăreaţa este singură după ce a confirmat în luna iunie că s-a despărţit de iubitul ei, Casper Smart (27 de ani). Separarea a venit la puţin timp după ce presa de peste Ocean a scris că solista ar fi pus capăt relaţiei când a aflat că iubitul ei ar fi înşelat-o cu doi transsexuali, iar aceasta se află la al 3-lea divorț.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou