Best Dental

JOJO crede în REÎNCARNARE: „Moartea e doar o trecere”

Mălina Andrei, 2 decembrie 2014, Ora 12:13

  • print
  • |
jojo-crede-in-reincarnare-moartea-e-doar-o-trecere-44617-1.jpg

Jojo consideră că există viaţă după moarte, artista fiind pasionată de budism şi autocunoaştere motiv pentru care fiul ei, Achim, va fi liber să decidă ce fel de religie va avea.

 "Eu cred în reîncarnare, moartea e o trecere. Nu vreau să îl îndrum pe fiul meu către o parte sau alta... Vreau să găsesc un balans, nu sunt genul acela de părinte care vrea să îl ducă pe un drum cu orice preţ. Nici măcar din punct de vedere religios, spiritual... Vreau să creadă în cele mai importante legi ale lumii, ale omului, care sunt valabile în toate religiile. Să creadă în marile adevăruri, să fie un om bun, să nu fure, să nu îi înşele pe alţii, iar, mai mult de atât, vreau să descopere el lumea. Eu am crescut într-o familie religioasă, nu vreau să îl învăţ eu religie... Religia şi-o alege singur", a mărturisit Jojo potrivit Ring.

Jojo recunoaşte că defectul cel mai mare al ei este, de fapt, o mare calitate: ambiţia.

Are o carieră de succes şi o viaţă împlinită! Datorită ambiţiei ei, Jojo reuşeşte să îmbine întotdeuna profesia ei cu viaţa de familie. "Cel mai mare defect al meu, care e şi o calitate, e ambiţia. Oamenii ambiţioşi sunt foarte competitivi, ţin să devină perfecţionişti. La mine, dacă nu e lucrul făcut de mâna mea... Ferească Sfântul! Controlez tot... de la A, la Z.", a mărturisit Jojo pentru Ring.

Jojo a povestit, în nenumărate rânduri, că petrece cât mai mult timp cu băiatul ei, Achim, în vârstă de trei ani. "Am o energie interminabilă. Viaţa mea s-a împărţit mereu între muncă şi familie. Trăim într-o lume în care mămicile lucrează de dimineaţa până seara... Eu îi ofer lui Achim câteva zile pe săptămână doar pentru el.", a adăugat artista pentru aceeaşi sursă.

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:53