Lavinia Pârva se luptă cu kilogramele. Vezi ce probleme de sănătate îi dau de furcă

Mălina Andrei, 15 ianuarie 2015, Ora 12:23

  • print
  • |
lavinia-parva-se-lupta-cu-kilogramele-vezi-ce-probleme-de-sanatate-ii-dau-de-furca-45159-1.jpg

Lavinia Pârva a fost aspru criticată pe Facebook de fanii ei din cauza kilogramelor în plus. Deși face mari eforturi să-şi menţină silueta, anumite probleme de sănătate o încurcă.

Lupta cu kilogramele este destul de dificilă atunci când intervin probleme de ordin medical, iar Lavinia a simțit asta pe piela ei. Vedeta suferă de ani buni de hipertiroidism, boală care se poate agrava în timp dacă nu se respectă indicaţiile medicale.

Bruneta a fost văzută de mai multe ori pe culoarele unui spital privat, dar şi la Institutul Parhon, unde, se pare, apelează la cei mai buni medici pentru a-şi ţine sub control problemele tiroidei.

Apropiaţii cântăreţei au dezvăluit pentru Libertatea, că, deşi există tratament chirurgical, vedeta a refuzat până acum să se opereze, aşa cum au procedat Monica Anghel, Silvia Dumitrescu sau Marina Dina.

 

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou