Leo Iorga: "Axinte, dă-mi banii! Am nevoie de ei pentru tratament"

Anca Bratu, 14 iulie 2014, Ora 12:09

  • print
  • |
leo-iorga-axinte-da-mi-banii-am-nevoie-de-ei-pentru-tratament-41765-1.jpg

Leo Iorga afişează o atitudine optimistă în public, în ciuda chinuitoarelor şedinţe de radioterapie prin care trebuie să treacă după operaţia pe creier din luna mai.

Acum, mai mult ca niciodată, solistul trupei Pact are de dat o groază de bani pe costisitoarele tratamente de recuperare. Deşi trupa sa are cântări peste cântări, banii se lasă aşteptaţi. Numai de la impresarul-ţepar Leo are de recuperat 3.000 de euro. Însă Axinte se face că a uitat de datorie.

Alex Velea, Nicolae Furdui Iancu, Andreea Bălan, Matteo, Anna Lesko, Like Chocolate, actorul Mihai Ioan şi Leo Iorga au cu toţii ceva în comun: pe Florin Petrescu, alias Axinte. Actorulimpresar este arătat cu degetul de toţi aceştia dintr-un singur motiv: le este dator vândut, căci i-a chemat la spectacolele organizate de el, dar a uitat să îi plătească. Leo Iorga a participat cu trupa sa, Pact, la câteva spectacole de-ale lui Axinte, însă acesta din urmă nu le-a achitat onorariul, găsind diverse pretexte. Nici acum, când Leo Iorga trece printr-o perioadă nu prea fericită, Axinte nu dă vreun semn că i-ar da cei 3.000 de euro datoraţi.

Mai mult ca oricând, solistului trupei Pact i-ar prinde bine fiecare leuţ în plus, căci are cheltuieli cu tratamentul său postoperator, după ce, în luna mai, medicii i-au înlăturat de pe creier o tumoră canceroasă.

Colegii au făcut chetă publică

La începutul lunii mai a acestui an, prietenii lui Leo Iorga au făcut un apel public, cerându-le fanilor să-l ajute pe solist cu donaţii în bani pentru o operaţie pe creier de care depindea viaţa acestuia. De aproape 8.000 de euro avea el nevoie, la momentul respectiv. Din fericire, suma s-a adunat în timp record, astfel că Leo a putut fi operat cu succes. Acum, el se află sub tratament, începând de curând chimioterapia, după ce, în prealabil, a făcut 20 de şedinţe de radioterapie.

 

Libertatea.ro

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou