Loredana Chivu înfulecă precum un lup înfometat!

Anca Bratu, 28 iulie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
loredana-chivu-infuleca-precum-un-lup-infometat-42071-1.jpg

Gata cu dieta! Loredana Chivu a uitat de siluetă şi s-a îmbuibat cu mici, cârnăciori şi bere în văzul tuturor! Trezită cu noaptea-n cap şi înfometată, asistenta lui Capatos n-a mai ţinut cont de nimic. Nici măcar faptul că era filmată n-a oprit-o din devorarea bunătăţilor!


Aventura păcătoaselor Ana şi Loredana a continuat şi-n această săptămână cu imagini de senzaţie. Asistenta blondă a bătut sute de kilometri până la Albă Iulia unde avea de filmat un clip, în care ea a jucat rolul unei amante. Pe drum însă s-au oprit la Câmpeni, pentru a se odihni şi a-şi încărca bateriile pentru a doua zi, când începeau filmările. Trezită cu noaptea-n cap, Loredana n-a avut timp nici de machiaj, nici de prânz şi nici de îmbrăcat.


A ieşit din casă cu capotul de baie pe ea, în speranţa ca va putea să doarmă câteva ore până la destinaţie. Pe drum, însă i s-a făcut foame şi s-a oprit pe Valea Oltului pentru a-şi cumpăra câteva fructe. Când a văzut micii cum sfârâiau pe grătar, păcătoasa s-a răzgândit pe loc şi şi-a comandat tot ce i-a poftit inimioara: mici, cârnaţi, bere şi, evident, salată de varză, care să mai diminueze grăsimile. Nu că ar fi avut nevoie neapărat, la cele 35 de kilograme pe care le are, îşi permite să mănânce..aproape orice!


Pofticioasă şi înfometată, Loredana n-a mai ţinut cont de nimic, nici de siluetă, nici de dietă şi nici de oamenii care o priveau şi s-a îndopat cum a ştiut ea mai bine şi mai repede.

Sursa: spynews.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou