Lovitură dură pentru Diana Dumitrescu din partea fostului soţ

Anca Bratu, 2 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
lovitura-dura-pentru-diana-dumitrescu-din-partea-fostului-sot-40690-1.jpg

După despărţirea de Dan Rădulescu, Diana Dumitrescu primeşte o nouă lovitură din partea fostului soţ, Ducu Ion, care urmează să devină tătic. Producătorul şi iubita sa, Ioana Blaj, aşteaptă primul lor copil.

Se pare că Diana Dumitrescu primeşte lovitură după lovitură. Eşecul mariajului cu Ducu Ion şi sfârşitul relaţiei de câteva luni cu Dan Rădulescu par să fi lăsat urme adânci în sufletul frumoasei Diana Dumitrescu, pentru care veştile rele nu se opresc aici.

Vedeta va avea un alt şoc emoţional când va afla că fostul soţ şi iubita lui vor deveni părinţi.

Pentru Ioana şi Ducu ultimele 12 luni au fost cu adevărat un carusel de evenimente. Anul trecut pe vremea asta abia începeau să se cunoască, la scurt timp se mutau împreună, iar acum, în primul, şi, zic ei, singurul interviu de cuplu, au mărturisit că aşteaptă un copil.

"Am 13 săptămâni. Au fost perioade în care am avut greţuri, perioade în care m-am simţit bine, ca orice femeie însărcinată, cred. Tatăl se simte foarte fericit, doar că preia de la mama cea însărcinată toată emoţia şi devine tatăl cel însărcinat. Nu ai cum să nu te gândeşti la ce urmează, ce-i de făcut, pe toate planurile", a declarat Ioana Blaj pentru revista Viva!.

În luna octombrie a anului trecut, Diana Dumitrescu recunoştea că încă mai suferă după despărţirea de Ducu Ion.

"Sunt într-o situaţie extrem de ingrată, în care m-am băgat singură, cum s-ar spune, pentru că rănile divorţului încă nu s-au vindecat complet şi cumva încă am momente în care nu că sufăr, dar e ceva care nu e la locul lui", spunea Diana Dumitrescu la acel moment.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou