Best Dental

Luminiţa Anghel a renunţat la Măriuca

Valeriu Daniel, 15 decembrie 2014, Ora 12:43

  • print
  • |
luminita-anghel-a-renuntat-la-mariuca-44796-1.jpg

Angelica Constantin, mama naturală a Măriucăi, fetiţa pe care cântăreaţa voia să o adopte, i-a declarat război total Luminiţei. Solista a renunţat să mai lupte pentru copilă, care a ajuns din nou la un centru de plasament.

Viaţa Luminiţei Anghel a fost dată peste cap de apariţia mamei naturale a Măriucăi, fata pe care a avut-o în plasament în ultimii doi ani şi de care are grijă de cinci ani.

Cu toate că Angelica Constantin, mama biologică a copilei crescute de Luminiţa, a declarat că vrea doar să aibă o relaţie apropiată cu fetiţa de 8 ani, ea s-a răzgândit. Acum o vrea pe Măriuca acasă la ea, deşi a abandonat-o la naştere.

De dragul familiei ei, Luminiţa a dus fetiţa înapoi la centrul de plasament, cu toate jucăriile pe care i le-a luat şi, potrivit surselor noastre, cu tot ce i-ar mai putea aminti de ea.

Scandalul a blocat adopţia

Acum, singura care mai are obiecţii privind o tentativă de adopţie care nu mai există e doar Angelica Constantin, cea care continuă să târască în noroi, pe la toate televiziunile, numele Luminiţei.

Apropiaţi de-ai vedetei susţin că ea ar fi decis să se despartă de copila luată în plasament şi din cauza caracterului celei care i-a dat viaţă, artistei fiindu-i teamă ca nu cumva fetiţa să moştenească temperamentul dificil al mamei naturale.

Cântăreaţa a considerat că ia cea mai bună decizie renunţând la micuţă, mai ales după ce a realizat că, legal, nu o poate lua pe Măriuca. "Nu mai vreau să discut despre acest subiect. E decizia mea şi a familiei mele", ne-a declarat Luminiţa.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:25