Best Dental

Mădălina Ghenea joacă în comedia romantică „Smitten“

Mălina Andrei, 21 iulie 2015, Ora 14:28

  • print
  • |
madalina-ghenea-joaca-in-comedia-romantica-smitten-46638-1.jpg

Modelul şi actriţa de origine română Mădălina Ghenea (26 de ani) va juca în comedia romantică „Smitten!", debutul regizoral al scenaristului american Barry Morrow, ale cărui filmări au început luni, 20 iulie, în Italia, şi vor dura şapte săptămâni, scrie „The Hollywood Reporter", citată de Mediafax.

Filmările pentru peliculă au început deja, în Italia, şi vor dura o lună şi jumătate. Mădălina Ghenea va împărţi platoul de filmare cu un cunoscut actor american, nominalizat la premiile Emmy. Filmul spune povestea unui tânăr director american din lumea modei, care este răpit de membrii mafiei italiene. Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011. Recent, ea a făcut furori la Cannes cu filmul în care apare goală.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:48