Marcel Pavel atac la adresa femeilor! "Toate au bot de rață"

Mirela Ene, 26 ianuarie 2023, Ora 14:08

  • print
  • |
marcel-pavel-atac-la-adresa-femeilor-toate-au-bot-de-rata-47346-1.jpg

Marcel Pavel vine cu o reacție incredibilă despre femeile care au operații estetice. Celebrul cântăreț nu susține astfel de modificări și este de părere că multe doamne din ziua de astăzi exagerează cu intervențiile. „Când începi să te joci de-a Dumnezeu, ai o problemă!", a subliniat artistul. Fanii săi au rămas fără reacție atunci când au auzit cuvintele grele spuse de acesta. 

Marcel Pavel i-a surprins pe fani cu o reacție neașteptată. Celebrul cântăreț a abordat un subiect mult discutat în special în zilele noastre: operațiile estetice. Acesta s-a declarat împotriva operațiilor estetice exagerate, dar nu a exclus ca în viitor să apeleze la o intervenție care să îi corecteze pleoapele.

Solistul în vârstă de 63 de ani este atent la imaginea sa, iar deși este un gurmand încearcă să aibă grijă la stilul alimentar. Marcel Pavel apelează cu încredere și la sport, cu toate că susține că a rămas sensibil după ce a fost infectat cu COVID-19 și nu mai are rezistență.

"Nu pot să mai spun că mă mențin în formă. Trebuie să dau jos 12 kilograme. Vreau să mă părăsească 12 kilograme cât mai repede. Sunt un gurmand, îmi place să mănânc, îmi place să beau un pahar de vin bun. Sunt pofticios, foarte pofticios și trebuie să mă abțin!" a spus Marcel Pavel, pentru unica.ro.

Vedeta a susținut că are grijă la imaginea sa, mai cu seamă că se află în fața fanilor de mulți ani, iar pe viitor este posibil să-și îmbunătățească look-ul. Cu toate astea, este împotriva exagerărilor de orice fel.

,,Probabil am să apelez la un doctor estetician, poate că la pleoape puțin, poate acolo, că sunt lăsate puțin. În rest, nu! Nici n-aș vrea și nici n-are sens, ce sunt cocotă masculină? Nu sunt! Nu vreau! Orice s-ar întâmpla se vede când umbli față.

Toate fetele au buzele făcute așa mari, seamănă toate între ele parcă au bot de rață. Nu știu dacă e necesar. Unele femei, pe care le consideram foarte frumoase, s-au mutilat pentru că au umblat la treaba asta. Când umbli la ce ți-a dat Dumnezeu e o problemă și când începi să te joci de-a Dumnezeu, tu ai o problemă!", a mai susținut artistul.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou