Mariah Carey își șochează fanii

Anca Bratu, 24 aprilie 2014, Ora 19:08

  • print
  • |
mariah-carey-isi-socheaza-fanii-39600-1.jpg

Este o divă şi nu pierde niciun prilej pentru a demonstra acest lucru. Cunoscută pentru pretenţiile pe care le are la concerte, Mariah Carey a şocat din nou.

Interpreta a scos din buzunar nu mai puţin de 117.000 dolari pentru a merge la Cannes în condiţii de lux. Vedeta nu a închiriat un avion, deşi probabil ar fi ajuns mai ieftin, ci a cumpărat toate locurile de la business class într-o cursă British Airways, pentru a nu fi deranjată de fani în timp ce va zbura spre Cannes, luna viitoare.

Vedeta de 44 de ani nu va simţi însă această „gaură". Ea are o avere estimată la 500 milioane de dolari. În plus, cât va traversa Atlanticul, se va putea îngriji de felul în care arată. Pentru că, chiar dacă nu vrea să o recunoască, timpul a trecut şi peste Mariah Carey.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou