Marius Moga este acuzat de blat

Anca Bratu, 3 noiembrie 2014, Ora 14:49

  • print
  • |
marius-moga-este-acuzat-de-blat-44169-1.jpg

Maria Constantin, iubita omului de afaceri Marcel Toader, a trecut de etapa duelurilor, dar nu a scăpat de comentariile telespectatorilor care i-au criticat dur prestaţia.

Blonda a interperat melodia Rihannei "Man down", piesă pe care antrenorul Marius Moga a vrut să îi deo o interpetare pe ritumuri de taraf. În faza confruntărilor, Maria Constantin a cântat cu Florentina Mihai.

Alegerea lui Moga de a merge mai departe cu Maria Constantin (27 de ani), supranumită Marilyn Monroe de România, a iscat un val de controverse pe pagina oficială a emisiunii. Telespectatorii au privit muţi prestaţia celor două concurente, iar la final şi-au vărsat oful pe Facebook, acuzându-l pe "Micul Mozart" că ar fi primit ordin de sus să o aleagă pe iubita afaceristului.

"Marilyn de Dâmboviţa este protejata PRO TV...a fost lansată în emisiunea aia de doi lei a lui Măruţă, aşa că poate cânta precum un hipopotam în călduri şi Moga o va trece mai departe...asta până când va ajunge la votul publicului...acolo se va termina gluma asta de prost gust!", a scris un telespectator supărat că blonda va fi din nou pe micul ecran şi în următoarea emisiune.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou