Mărturisire ȘOC: "Sunt dependentă de cântar!"

Anca Bratu, 23 iulie 2014, Ora 13:43

  • print
  • |
marturisire-oc-sunt-dependenta-de-cantar-41973-1.jpg Video Mărturisire ȘOC:

Are peste 40 de ani și este mama a doi copii, însă nu îşi arată nici pe departe vârsta. Cristina Spătar afişează o siluetă perfectă, de care este foarte mândră.

Natura a fost darnică pentru Cristina Spătar care a atras mereu atenţie cu trupul ei perfect. Regina R&B nu a avut niciodată nevoie să recurgă la diete drastice, dar, cu toate acestea, mărturiseşte că este dependetă de cântar, fapt îngrijorător.

"Nu am niciun fel de problemă în legătură cu kilogramele, tonusul e mai bun pentru că fac mai mult sport, iar moral mă simt foarte bine. Sportul nu este totul, aşa că am acordat o atenţie sporită şi alimentaţiei, însă m-am ferit de diete drastice", spune Cristina Spătar.

Printre obiectele de care a devenit dependentă, Cristina a mărturisit că se numără şi cântarul, pentru că este foarte atentă la greutatea sa: "Sunt dependentă de telefon, cântar, anticearcăn, maşină şi banda de alergat", dezvăluie cântăreaţa.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou