Mihai Bendeac, atacat în instanță de Antena 1. Actorul nu a fost informat nici până acum de acțiunea îndreptată împotriva lui

Diana Ionescu, 30 martie 2023, Ora 11:31

  • print
  • |
mihai-bendeac-atacat-in-instanta-de-antena-1-actorul-nu-a-fost-informat-nici-pana-acum-de-actiunea-indreptata-impotriva-lui-47723-1.jpg

Mihai Bendeac a părăsit în urmă cu câteva luni Antena 1, acolo unde era jurat al emisiunii iUmor, iar acum, a fost dat în judecată de conducerea postului. 

Bendeac pare că a bătut deja palma cu PRO TV, postul rival al trustului Antena, fără să ofere însă mai multe detalii cu privire la această decizie. El a ales să posteze pe Instagram o simplă fotografie cu sigla Pro TV și se vehiculează că acesta ar urma să fie noul jurat al emisiunii „Românii au talent".

Trustul Intact i-a deschis proces actorului, după plecarea lui de la iUmor din octombrie anul trecut, iar dosarul a fost depus la Tribunalul București zilele trecute, la scurt timp după ce a apărut zvonul că actorul ar fi semnat cu postul concurent.

Procesul civil are ca obiect drepturile de autor și drepturile conexe și nu a primit încă termen. „Știam de proces, dar nu am primit nicio înștiințare, nu știu ce conține, care sunt motivele acestei acțiuni", a declarat Mihai Bendeac prin intermediul managerului său, Monica Munteanu.

Deși inițial părea că lucrurile merg înspre bine, mai ales că Mihai Bendeac nu a dezvăluit niciun detaliu despre plecarea lui, la fel cum a făcut-o în trecut, se pare că nu este așa.

Actorul a mai avut un proces pe rol cu trustul Intact în urmă cu câțiva ani

Nu este însă prima acțiuni în instanță pe care Bendeac o are cu Antena, după ce în 2014 și-ar fi încălcat în repetate rânduri contractul avut. Antena Group a cerut atunci daune de 1.300.000 de euro, însă magistrații au decis că Bendeac trebuie să plătească doar 3.000 de euro. La fel ca acum, actorul a renunțat la emisiunea iComedy, însă după mai multe discuții cele două părți au ajuns la un consens, iar acesta a apărut într-o altă emisiune, „În puii mei".

Diferența de această dată este că Mihai Bendeac nu a mai dezvăluit ca atunci motivul plecării sale și a refuzat să facă orice declarație pe marginea subiectului. În schimb, atunci a făcut public faptul că i s-a interzis să-l cheme în emisiune pe Radu Banciu.

„După ce ni s-a comunicat că nu ni se permite filmarea momentului, am fost anunțați că parodiile nu trebuie să conțină nimic legat de postul Antena 3 sau persoanele care lucrează acolo și numele unor persoane private ce nu pot fi pronunțate", a spus Bendeac la vremea respectivă, potrivit Cancan.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou