Mihai Bendeac, emoționat de elevii lui Carmen Iohannis

Mălina Andrei, 18 noiembrie 2014, Ora 12:59

  • print
  • |
mihai-bendeac-emotionat-de-elevii-lui-carmen-iohannis-44421-1.jpg

Actorul Mihai Bendeac,  s-a arătat emoționat după ce a văzut clipul cu elevii lui Carmen Iohannis din sala de clasă și primirea foarte călduroasă pe care aceștia au pregătit-o pentru prima-doamnă, a doua zi după alegeri și a postat un scurt mesaj pe Facebook.

"LECȚIA DE EDUCAȚIE A UNEI ELEVE DIN SIBIU

Sincer. Dacă ești clasa a 9-a și, ce să vezi, diriginta ta este soția președintelui țării, în momentul în care cineva îți pune un microfon în față, ești tentat să spui că "e cea mai tare dirigă" sau ceva de genul, nu?
Nu și această față de la secundă 14 a clipului. Deși ține la dirigintă ei, ea găsește formulă potrivită de exprimare și are înțelepciunea, educația de a gândi că nu se cade să facă alte profesoare să se simtă prost. Nu uită acest amănunt. Superb!
Generația de 14-18 ani din ziua de azi este fabuloasă. Aveți încredere în ei! Avem viitor! Urmăriți!".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou