Mihai Bendeac, probleme cu drogurile, alcoolul și medicamentele! Făceam pipi într-o sticlă lângă pat

Mirela Ene, 28 decembrie 2022, Ora 10:26

  • print
  • |
mihai-bendeac-probleme-cu-drogurile-alcoolul-i-medicamentele-faceam-pipi-intr-o-sticla-langa-pat-47201-1.jpeg

Cunoscut, mai ales, datorită prestațiilor sale ca prezentator al unor show-uri de succes, actorul Mihai Bendeac a avut momentele sale dificile. Așa cum se întâmplă de multe ori, în vreme ce afișa o imagine publică de bărbat plin de succes, odată ce ieșea din lumina reflectoarelor, lucrurile se schimbau total. De curând, actorul a acceptat să vorbească despre o perioadă foarte grea din viața lui, scrie evz.ro.

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre o perioadă grea din viața lui, înecată în alcool, droguri și medicamente. În vreme ce, în lumina reflectoarelor, poza într-un bărbat plin de succes, fără griji, în jurul căruia roiau admiratoarele, odată ce ieșea din cadru lucrurile se schimbau total. Și nu în bine. Pentru cunoscutul actor au fost multe probleme pe care a reușit să le depășească, în cele din urmă, astfel că, în prezent, poate vorbi cu detașare despre acel episod.

Munca epuizantă, pe scenă și la televiziune, l-au adus pe Mihai Bendeac într-o situație limită, iar pentru a rezista a căutat stimulente. În locul odihnei pe care o cerea organismul, actorul a recurs la alcool, medicamente și substanțe interzise. Astfel, credea că va reuși să funcționeze la nesfărșit și, mai ales, să dea randament. Doar că lucrurile nu au fost chiar așa.

„De la 22 de ani și până în momentul ăsta eu nu am dormit niciodată fără somnifer, niciodată. Deci, sunt 14 ani, noapte de noapte, și nu sunt de astea somn ușor, levănțică, nu, tată. Ci chestii foarte puternice, care ușor, ușor îți afectează și creierul... După aia, bă, totuși, nu pot să fiu defazat în prima parte a zilei pentru că am luat somnifer. Și atunci, chimicale foarte puternice... dar nu pot să scriu așa pe gol, merge o sticlă de whisky. Da, dar scriu zilnic... Pai da, mă, dar dorm. Pai da, dar mâine o să fiu mahmur. Păi nu, că iau pastile și merg și substanțele interzise. Da, bă, dar și băut, și substanțe interzise și pastile. Da, bă, dar dorm că mâine iar pastile... ", a povestit Mihai Bendeac despre acest episod dificil din viața sa.

Stimulentele la care a apelat l-au dus într-o altă zonă. A picat în depresie, iar de aici episoadele de insomnie pronunțată de care a încercat să scape cu medicamente și droguri Astfel a ajuns într-o stare de degradare fizică și psihică accentuată din care nu mai reușea să-și revină.

„Am ajuns într-un punct al depresiei, probabil că și substanțele m-au ajuns din urmă, în care timp de multe, multe zile, trei sau patru, n-am mâncat nimic, după două zile nu mai puteam să merg să fac p@p#. Făceam p@p# (nr.pipi) într-o sticlă sau mai multe sticle de lângă pat", a mai povestit Mihai Bendeac, într-o postare video, conform wowbiz.ro.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou