Best Dental

Misha se întoarce pe scenă

Anca Bratu, 16 octombrie 2014, Ora 13:39

  • print
  • |
misha-se-intoarce-pe-scena-43941-1.jpg

Misha, soţia lui Connect-R, se întoarce la muncă la aproape un an de când a născut. Deşi îi este foarte greu să plece de lângă fetiţa sa, artista a fost convinsă chiar de cunoscutul ei soţ să facă acest pas.

El este cel care i-a compus o piesă, care speră să devină hit imediat ce va fi lansată. Mai mult, Connect-R le va da Mishei şi lui DJ Sava, partenerul ei de scenă, o mână de ajutor. Mai precis, o "voce" de ajutor.

"Din ianuarie, Misha va fi pe scenă. Eu i-am compus single-ul. Va fi prima piesă în care o să cânt şi eu alături de ea şi de DJ Sava. Misha a intrat deja în studio, pentru înregistrări", a spus Connect-R pentru Libertatea.

Artistul nu-şi face însă griji că fetiţa lui, Maya, acum în vârstă de nouă luni, nu va rămâne pe mâini bune: "Va sta cu bunicile atunci când Misha va fi plecată. Amândouă abia aşteaptă să aibă grijă de ea!".

După ce a rămas însărcinată, Misha şi-a întrerupt activitatea, într-o perioadă de ascensiune, graţie hitului "Tenerife".

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:01