Misha se întoarce pe scenă

Anca Bratu, 16 octombrie 2014, Ora 13:39

  • print
  • |
misha-se-intoarce-pe-scena-43941-1.jpg

Misha, soţia lui Connect-R, se întoarce la muncă la aproape un an de când a născut. Deşi îi este foarte greu să plece de lângă fetiţa sa, artista a fost convinsă chiar de cunoscutul ei soţ să facă acest pas.

El este cel care i-a compus o piesă, care speră să devină hit imediat ce va fi lansată. Mai mult, Connect-R le va da Mishei şi lui DJ Sava, partenerul ei de scenă, o mână de ajutor. Mai precis, o "voce" de ajutor.

"Din ianuarie, Misha va fi pe scenă. Eu i-am compus single-ul. Va fi prima piesă în care o să cânt şi eu alături de ea şi de DJ Sava. Misha a intrat deja în studio, pentru înregistrări", a spus Connect-R pentru Libertatea.

Artistul nu-şi face însă griji că fetiţa lui, Maya, acum în vârstă de nouă luni, nu va rămâne pe mâini bune: "Va sta cu bunicile atunci când Misha va fi plecată. Amândouă abia aşteaptă să aibă grijă de ea!".

După ce a rămas însărcinată, Misha şi-a întrerupt activitatea, într-o perioadă de ascensiune, graţie hitului "Tenerife".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou