Best Dental

Monica Bârlădeanu face pace cu presa

Ziarul Atac, 4 iunie 2012, Ora 00:16

  • print
  • |
monica-barladeanu-face-pace-cu-presa-1.jpg

După ani de tăcere, Monica Bârlădeanu a renunţat la a se mai feri să vorbească presei. Actriţa a încercat mereu să-şi ţină gândurile, planurile şi sentimentele departe de ochii indiscreţi ce o vânau. Însă acum lucrurile par să se fi schimbat şi Monica Bârlădeanu este mai deschisă ca niciodată.

"Sunt mai caldă decât se aşteaptă oamenii şi de multe ori au o surpriză când mă cunoasc mai bine. E şi vina mea, poate am încercat să mă protejez, sau poate e vorba despre prejudecăţi. Era un mecanism de apărare la mine, aveam şi eu nesiguranţele mele, întrebări la care nu aveam încă un răspuns. Am interacţionat puţin cu publicul. Nici acum nu am un răspuns la toate întrebările, desigur, dar s-au mai aşezat nişte lucruri. Efectul de surpriză vine deci şi din contrastul dintre ceea ce cred oamenii că văd pe ecran şi cum e Monica în realitate", a mărturisit Monica Bârlădeanu pentru Agerspress.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:48