Motive de dispută în familia Clejanilor

Anca Bratu, 14 iulie 2014, Ora 11:41

  • print
  • |
motive-de-disputa-in-familia-clejanilor-41762-1.jpg

De la o vreme, în casa clejanilor pare că nu mai este pic de linişte. Fie că se ceartă pentru operaţiile estetice ale Margheritei, fie că Fulgy le dă bătăi de cap cu domnişoarele care îl vânează, sau că Viorica se revoltă împotriva dietelelor impuse de Ioniţă, mereu sunt motive de dispută în familia celor mai renumiţi lăutari ai momentului din România.

Acum, Viorica are o mare nemulţumire. Pentru că Ioniţă tot insistă ca ea să urmeze o cură de slăbire, s-a gândit să îi pună acestuia o condiţie dură. Şi a ales să se lege de o chestiune foarte delicată: chelia lui Ioniţă.

Viorica de la Clejani este hotărâtă să îi redea soţului podoaba capilară din tinereţe. Chiar dacă îl place aşa cum este, femeia spune că îl preferă pe Ioniţă din primii ani ai relaţiei lor. "Vreau să-l fac pe bărbatul meu cum era înainte. Să nu mai aibă chelie. Nu mai vreau bărbat chelios la uşa casei!", tună şi fulgeră Viorica.

De cealaltă parte, Ioniţă încearcă să îşi convingă soţia că mai important este ce ştii şi ce şi cum cânţi, decât părul de pe cap. Dar, pentru că nu pare să o scoată la capăt cu Viorica, din ce în ce mai înverşunată, este de acord să meargă, zilele următoare, să fie văzut de un medic specialist în implanturi de păr. Dacă nu va face asta şi dacă nu se va lăsa supus unui implant, Viorica îl ameninţă cu divorţul: " Dacă nu îţi pui înapoi părul, bag divorţ de tine", îi spune soţia lui Ioniţă de la Clejani.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou