Nicoleta Luciu vorbește despre infidelitățile din cuplu

Anca Bratu, 14 aprilie 2014, Ora 10:03

  • print
  • |
nicoleta-luciu-vorbeste-despre-infidelitatile-din-cuplu-39433-1.jpg

Senzuala Nicoleta Luciu împărtășește fanilor din secretele ei despre diete, copii, bărbaţi, dar oferă şi câteva sfaturi pentru femeile care au fost înşelate de partenerii lor.

"Nu trebuie să fie o perioadă de stres, mai ales dacă ai copii la mijloc. Ei te ajută să treci foarte repede peste momentele astea, te ajută şi el să treci peste asta. La un moment dat vine şi îţi zice «Frate, îmi pare rău. Aia e». O a doua şansă trebuie să i-o dai. Mai ales când sunt copii la mijloc. Când nu sunt copii la mijloc trebuie să i-o dai la gioale, tată". Nicoleta crede că bărbaţii mai calcă strâmb: "Toţi bărbaţii merg, numai că unii sunt mai proşti şi alţii mai deştepti. Şi o dată ce ai aflat, important este să treci cu brio peste lucrul ăla. Cu cât îl povesteşti mai mult, cu cât prelungești perioada asta de chin, te îngropi mai mult". "Un bărbat dacă se duce, se duce şi aia e, la revedere. Tot la tine vine, tot pe tine te iubeşte, tot pe tine te alintă".

Despre propria ei căsnicie, bruneta simte că "după nouă ani nu s-a instalat monotonia între noi. Nu avem timp să ne certăm şi să ne reproşam lucruri". Cât priveşte relaţia cu părinţii ei, Nicoleta admite că: "Mama nu a vrut să se despartă de tata. Noi i-am despărţit, când am născut eu. Pe ea am luat-o la noi, tata a rămas la apartament. Și i-am zis mamei: «decât să ajungi şi tu din om neom, mai bine te salvăm acum, cât se mai poate»".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou