Best Dental

OANA CUZINO divorţează de soţul milionar!

Anca Bratu, 15 septembrie 2014, Ora 10:28

  • print
  • |
oana-cuzino-divorteaza-de-sotul-milionar-43300-1.jpg

Frumoasa prezentatoare de televiziune Oana Cuzino a decis să pună capăt mariajului cu soţul ei, milionarul israelian Yoav Stern. Vedeta a depus actele de separare la judecătoria Buftea, iar mai nou, cei doi se judecă şi pentru împărţirea bunurilor pe care le au împreună.

Oana Cuzino divorţează de soţul ei, omul de afaceri israelian Yoav Stern (63 de ani), căruia i-a jurat credinţă veşnică în urmă cu câţiva ani.
Cuzino şi Stern au împreună o fetiţă, Naomi, fiind până acum un cuplu-model pentru peisajul monden din România.

Povestea de dragoste însă a luat sfârşit, frumoasa prezentatoare hotărând să intenteze divorţ de soţul ei, la judecătoria Buftea.

La rândul său, afaceristul a depus cererea de partaj al bunurilor pe care cei doi le au de împărţit în urma mariajului. Procesul deschis la Judecătoria Sectorului 1 are drept obiect partaj bunuri comune, respectiv lichidarea regimului matrimonial indisponibilizare bunuri imobile, fiind invocat articolul 316 Din Codul Civil.

Soţul ei, omul de afaceri Yoav Stern, este cunoscut publicului datorită pasiunii sale pentru automobilelede lux, având o colecţie impresionantă de astfel de exemplare motorizate - unele ajungând la peste un milion de euro. Stern posedă patru autoturisme Porsche, un McLaren MP4-12 C şi un Rolls -Royce.

Yoav Stern a avut probleme şi cu legea, în 2001, când a fost arestat pentru acte grave de corupţie, evaziune fiscală, însă, din lipsă de probe, a fost eliberat la scurt timp.

Oana Cuzino a mai fost căsătorită cu Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu. Din nefericire, acesta s-a sinucis în 2009, la 39 de ani, după ce a accidentat mortal un bărbat pe o trecere de pietoni.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:52