Oana Cuzino: “Ofer consultaţii antiîmbătrânire”

Anca Bratu, 10 februarie 2013, Ora 22:12

  • print
  • |
oana-cuzino-ofer-consultatii-antiimbatranire-29343-1.jpg

Din 23 februarie, Oana Cuzino revine, în forţă, cu un nou sezon al emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", la PRO TV. Mereu în formă, frumoasă şi sănătoasă, Oana Cuzino a dezvăluit pentru Click! O serie de trucuri la care apelează cu succes.

Surprinzător este că, deşi este medic, nu ar apela niciodată la chirurgia estetică pentru a-şi retuşa anumite părţi ale corpului, poate şi pentru faptul că nu simte nevoia. Frumoasa prezentatoare nu îşi arată deloc vârsta dar nici nu face un secret din asta. Cine ar crede că a împlinit 41 de ani? Întrebată despre aspectul său fizic Oana a mărturisit:

"Încerc să fac ceea ce face orice femeie pentru a se simţi bine în pielea ei, căci fiecare amănunt contează, începând de la o hrană sănătoasă, evitarea abuzurilor de orice fel, somn suficient, managementul stresului, până la igiena cotidiană şi hidratarea obligatorie, externă şi internă, practicarea sportului moderat, cu regularitate, tratamente periodice cosmetice de înfrumuseţare pentru corp şi ten."

Oana Cuzino apeleaza cu încredere la cosmetice care ajută tenul să îmbătrânească mai lent, intr-un mod firesc, natural, dar şi la terapii corporale care îi menţin forma fizică de invidiat.

"Nu am apelat niciodată la chirugia estetică. Prefer mici tratamente care ţin mai degrabă de cosmetologia estetică, neinvazive sau minim invazive, dar care, aplicate cu regularitate, ajută tenul să îmbătrânească mai lent şi intr-un mod firesc, natural. Nici pentru corp nu am apelat la chirurgia estetică, fiindcă la acest nivel sportul şi terapiile corporale săptămânale, masajul mai ales, mă ajută foarte mult să-mi menţin un aspect normal. Nu incredibil, ci normal, cât să mă simt bine în pielea mea! Oricum, mi se par intervenţii destul de brutale, din pricina anesteziei şi a acţiunii străine în homeostazia organismului, în mecanismele fine de echilibru. Nu văd ce aş câştiga. Mă tem că mai degrabă m-ar da peste cap..."

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou