'Șobolan nevertebrat' care ești!

Mirela Ene, 20 noiembrie 2022, Ora 17:49

  • print
  • |
obolan-nevertebrat-care-e-ti-46978-1.jpg

'Șobolan nevertebrat' care ești! Un cunoscut tiktoker șterge pe jos cu Culiță Sterp, după ce a făcut accident, beat la volan

Un cunoscut tiktoker din România șterge pe jos cu manelistul Culiță Sterp, care a făcut un accident în timp ce conducea beat la volan. Bogdan Madison spune că Sterp, care a accidentat inclusiv un om, s-a comportat ca un șobolan, fugind de la locul accidentului, fără ca măcar să vadă în ce stare e victima sa.

„Cred că aţi văzut la ştiri accidentul unui cunoscut lăutar care beat fiind a fugit de Poliţie şi a făcut un accident cu victime. Dacă sunteţi fani ai acestui individ vă rog frumos daţi click mai departe pentru că o să vi-l eviscerez.

Pot să înţeleg că te urci la volan – de fapt, nu pot să înţeleg că nu beau – dar pot să înţeleg pe cineva care se urcă la volan beat. Pot să înţeleg şi că fugi de Poliţie că, na, eşti şmecher şi îţi permiţi. Dar în momentul când ai provocat un accident, nu pot să înţeleg că nu ai umanitatea aia în tine să te dai jos să vezi dacă omul ăla este ok, în schimb tu, şobolan nevertebrat care eşti, fugi într-o budă, că aşa fac mafioţii adevăraţi, se ascund în budă. Nici parlamentarii ăia pe care îi vedeam pe vremuri la TV, ăia rămâneau la locul faptei, beţi şi se certau acolo, se făceau de râs, dar erau bărbaţi până la urmă şi îşi asumau.

Acum noi vorbim despre acelaşi lup moralist care acum câteva zile ţinea lecţii de moralitate pe TikTok că el are voie să cânte într-o pauză, chiar dacă a fost invitat, a zburat pe banii altuia, în altă ţară, la botezul cuiva. Şi el considera că nu e ciubucar. Prietene, eşti ciubucar. Acum toţi cei care or să înceapă să miorlăie că Dumnezeu, că lasă-l în pace, nu, nu trebuie lăsat în pace, legea trebuie să se ocupe de el, apoi Dumnezeu se ocupă de el. Şi vreau să vă puneţi o singură întrebare: dacă eraţi voi în locul victimei, sau copilul vostru, sau mama voastră, sau tatăl vostru, la fel aţi fi spus: lasă-l în pace? Vă zic eu că nu„, a răbufnit Bogdan Madison pe TikTok.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou