Petrecere de pomină cu Adrian Enache și Iuliana Marciuc

Anca Bratu, 3 noiembrie 2014, Ora 16:16

  • print
  • |
petrecere-de-pomina-cu-adrian-enache-si-iuliana-marciuc-44178-1.jpg

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au avut parte de un weekend cu totul special. Cei doi l-au aniversat pe cel care i-a unit și mai mult, fiul lor David, care a împlinit 9 ani.

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc și partenerul ei, cântărețul Adrian Enache, au organizat mare petrecere mare cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, David.

Petrecerea a fost organizată într-un mall, unde David a fost înconjurat cu toată dragostea de părinții lui, dar și de foarte mulți prieteni.
Fructul iubirii dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache a fost răsfățat cu toate cele. Părinții săi sunt topiți după micuțul care este un puști extraordinar de simpatic. Cei trei formează o familie foarte frumoasă.

Ziua de naștere a lui David a fost pe 28 octombri, însă Iuliana Marciuc și Adrian Enache au decis să-i organizeze petrecerea în seara de Halloween.

"David este mare fobalist și mare admirator al filmelor horror", a declarat Adrian Enache la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, care a prezentat și imagini de la eveniment. "Sunt un tată fericit", a mai spus artistul.

Întrebat de ce fiica sa, Diana, nu este prezentă la petrecere, cântărețul a explicat: "Diana e la școala de condus. Se pregătește să devină șoferiță. Pe 19 noiembrir va împlini și ea 18 ani și o voi ține dintr-o petrecere în alta".

Iuliana Marciuc, fericita mămică, a vorbit și ea despre aniversarea băiețelului lor: "Sunt fericită și emoționată că au trecut nouă ani".

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou