Portret de FAMILIE. Antonia, Alex Velea cu bebelușul lor și cățelul. Fanii nemulțumiți

Ziarul Atac, 19 ianuarie 2015, Ora 03:17

  • print
  • |
portret-de-familie-antonia-alex-velea-cu-bebelusul-lor-si-catelul-fanii-nemultumiti-45211-1.jpg

Antonia și Alex Velea au mai postat o fotografie de familie în care apare și bebelușul lor, dar nici de data asta nu au vrut să-i arate fața micuțului.

Cei doi au făcut publică o fotografie pe Facebook în care apare împreună cu băieţelul lor şi căinele. Aceștia au pus şi de această dată o faţă amuzantă, de urs panda, pe chipul micuțului.

Fanii lor au fost revoltaţi si i-au criticat dur. "De ce nu ne arătaţi şi o poză cu faţa bebeluşului? Aşteptaţi cumva oferte de la reviste?" sau "De ce nu ne arătaţi băiatul?", au scris ei in dreptul imaginii.

Dacă unii dintre prietenii lor virtuali au înțeles motivul pentru care nu vor să-și arate copilul pe Facebook, alții i-au criticat.

VEZI AICI FOTO!

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou