Primul«Dansez» fără Bănică jr!

Anca Bratu, 14 aprilie 2014, Ora 10:10

  • print
  • |
primul-dansez-fara-banica-jr-39438-1.jpg

De Paşte, PRO TV va difuza o ediţie specială a concursului de dans, pe care o vor prezenta soţii coregrafi Mihai Petre şi Elwira Duda.
Una dintre cele mai importante vedete ale trustului din Pache Protopopescu, Ştefan Bănică Jr, absentează pentru prima oară din rolul de prezentator al show-ului de dans.

A fost gazda concursului "Dansez pentru tine" de 7 ani încoace, pentru toate cele 14 sezoane. Mai mult, a prezentat fiecare ediţie specială a emisiunii, fie de Paşte, fie de Crăciun. Ştefan Bănică jr. (46 de ani) se confundă practic cu numele acestui show de dans, iar absenţa sa din grila programelor speciale de Paşte ridică multe semne de întrebare.

În Sâmbăta Mare, de la 20.30, PRO TV va difuza un show de divertisment intitulat "Minunea dansului", care va fi prezentat de cuplul Elwira Duda-Mihai Petre, până acum juraţi la "Dansez pentru tine".

Emisiunea va aduce în ring mai multe vedete, care vor dansa, unele împreună cu copiii lor, pentru a rezolva mai multe cazuri sociale. Printre celebrităţile pe care le vom vedea dansând se numără Elena Băsescu, Vica Blochina, Mihaela Rădulescu.

Din peisaj nu va lipsi doar Ştefan Bănică jr., ci şi partenera acestuia, Iulia Vântur, care se pare că va da cariera de prezentatoare tv pe cea de actriţă. În piaţa media au apărut zvonuri că reducerile colosale care au avut loc recent în MediaPro ar fi atins şi onorariul lui Ştefan Bănică jr. Pentru un singur sezon al emisiunii, solistul încasa aproximativ 120.000€.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou