Război pe averea lui Adrian Iovan

Anca Bratu, 23 iulie 2014, Ora 13:12

  • print
  • |
razboi-pe-averea-lui-adrian-iovan-41968-1.jpg

Casa din Otopeni pe care Adrian Iovan a cumpărat-o în urmă cu şase ani împreună cu iubita sa de atunci, Mihaela Steriu, a ajuns motiv de dispută în justiţie între femeile din viaţa pilotului. Fosta nevastă, Romaniţa Iovan, se judecă cu fosta iubită a lui Iovan.

Romaniţa Iovan, fosta nevastă a lui Adrian Iovan, vrea să o scoată din casă pe doctoriţa Mihaela Steriu, cea care i-a stat alături pilotului în ultimii cinci ani de viaţă. Designerul vrea să rezolve în justiţie o problemă foarte încâlcită şi să obţină casa în favoarea fiului ei, Albert, în vârstă de 8 ani, rezultat în urma căsniciei cu pilotul. Iovan a cumpărat vila cu şapte camere din Otopeni împreună cu medicul Mihaela Steriu, ambii contribuind financiar la achiziţionarea ei.

Vrea casa pentru micuţul Albert

Criza şi ratele la bănci, dar şi neînţelegerile din cuplu i-au determinat pe cei doi să o scoată la vânzare în urmă cu mai bine de un an, iar banii ar fi urmat să fie împărţiţi în mod egal între ei. Decesul pilotului a adus la masa succesorală doi moştenitori: pe Albert, fiul lui Iovan şi al Romaniţei, şi pe Irina, fiica din prima căsătorie a pilotului, stabilită de ani buni în Franţa.

Dacă Irina n-a vrut să se implice în scandaluri pe avere, alta a fost atitudinea Romaniţei. Ea a pornit un război în justiţie împotriva rivalei sale, Mihaela Steriu, căreia îi cere să părăsească domiciliul fostului ei soţ.

Contactată telefonic, Romaniţa s-a abţinut de la declaraţii. "Nu comentez şi nu doresc să creez scandal public", ne-a spus designerul.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou