Best Dental

Reacția lui Măruță la adresa lui Andrei Grigoriu, ucigașul de la „Românii au talent”

Mălina Andrei, 2 aprilie 2015, Ora 18:25

  • print
  • |
reactia-lui-maruta-la-adresa-lui-andrei-grigoriu-ucigasul-de-la-romanii-au-talent-46207-1.jpg

Cătălin Măruță a făcut o declarație bombă în direct despre Andrei Grigoriu, din cauza căruia fiica Irmei Uto și-a pierdut viața.

"La Românii au Talent ați văzut un bărbat părtaș la o crimă, a fost condamnat, a intrat la închisoare, dar nu și-a asumat fapta în fața publicului. A mințit la înscrierile în concurs și a mințit juriul. Deși orice om merită șansa la reabilitare, primul pas care această reabilitare este asumarea.

Pro TV regretă că l-a prezentat pe acest bărbat în condițiile minciunii sale foarte grave, iar, eu, Măruță, vreau din tot sufletul ca în emisiunea de azi să o îmbrățișez pe doamna Irma Uto, mama tinerei care și-a pierdut viața din cauza lui Andrei Grigoriu și a prietenului său. Vreau, în primul rând ca tată, apoi ca realizator TV, să îi cer iertare că l-a revăzut la Pro TV pe unul dintre oamenii care i-au făcut cel mai mare rău", a spus Maruță, potrivit wowbiz.ro.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:20