Rita Mureşan a ales un nou drum în viață

Anca Bratu, 13 octombrie 2014, Ora 14:18

  • print
  • |
rita-muresan-a-ales-un-nou-drum-in-viata-43901-1.jpg

A trecut prin câteva încercări care i-au marcat în ultimii ani exsitenţa. A dus o luptă aprigă cu kilogramele în plus, iar moartea mamei i-a provocat o adâncă suferinţă.

Rita Mureşan este tot mai prezentă la seminariile unde vorbeşte pe teme spirituale, ceea ce îi aduce pacea interioară de care are se pare atâta nevoie.

Desigenrul a vorbit în premieră despre faptul că şi-a asumat să participe la aceste întâlniri pe teme spirituale şi a început să fie tot mai des solicitată să ia cuvântul.

"Totul a început în momentul în care fiica mea a salvat un copil de la moarte. În încercarea sa, i-a căzut un blat de marmură pe mânuţa dreaptă. Atunci mi-am dat seama că a fost un semn. M-am întrebat oare de ce a fost ales copilul meu", a spus Rita Mureşan.

Designerul a explicat că va fi din ce în ce mai prezentă la astfel de evenimente. "Începând din această toamnă, îmi doresc să acord o atenţie acestei laturi spiritual. În acest weekend se desfăşoară un târg foarte important pentru trup şi minte, unde voi lua parte. Voi fi speaker.

Florentina Opriş şi Oreste vor fi şi ei la seminar. Eu voi vorbi despre terpia cu îngeri. Este tema cea mai dragă sufletului meu. De fiecare dată când ne rugăm, facem de fapt o terapie cu noi. Eu nu văd îngerii, pot să văd doar flash-uri luminoase. Eu spun tuturor Nu vă mai doriţi să vedeţi un înger în faţa voastră, pentru că dacă se întâmplă asta sunteţi îintr-un mare impas", a adăugat Rita Mureşan la ClickTv.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou