Ruby, accident teribil la Bacău

Anca Bratu, 22 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
ruby-accident-teribil-la-bacau-41203-1.jpg

Ruby a avut parte de clipe de coşmar. O zi care nu anunţa nimic s-a sfârşit în cel mai urât mod cu putinţă. Cântăreaţă a ajuns la doctor şi s-a ales cu un pansament uriaş la ochiul stâng, după un accident de-a dreptul stupid.

Fata care "stinge lumina" s-a trezit în intunerit după ce a sărit de pe o trambulină şi s-a lovit la ochi. Incidentul a avut loc în Bacău, la Bazinul Olimpic de Înot.

"Am vrut să văd apa de foarte aproape... 1-0 pentru apa", a scris Ruby în dreptul poze în care i-a speriat la maxim pe fani.
Fanii au fost şocaţi în momentul în care au văzut poza şi şi-au pus o întrebare firească: "Ruby, ce-ai păţit?", "Nu creeed. Ce s-a întâmplat?".
Alţii s-au întrebat dacă artistă va ajunge la petrecerea la care promisese să ia parte. Cântăreaţă nu mai vede deloc cu ochiul stâng şi a ales să îşi anuleze toate concertele pe care le avea de susţinut în următoarele zile.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou