SCANDAL între Deea Maxer și Connect-R

Anca Bratu, 15 septembrie 2014, Ora 09:55

  • print
  • |
scandal-intre-deea-maxer-si-connect-r-43305-1.jpg

Cum și-a umilit artistul colegii de breaslă

Se pare că, în ultima vreme, Connect-R reuşeşte să nemulţumească pe toată lumea. Recent, el a fost implicat într-un incident în care şi-a umilit practic colegii de breaslă. Deea Maxer a făcut totul public.

Soţia lui Dinu Maxer a povestit cum Connect-R le-a blocat maşina, în parcarea unui complex de lux de la marginea Capitalei. Rugat să remedieze cumva situaţia, artistul nici măcar nu a catadicsit să-şi ceară scuze.

"Aflaţi la ... pentru o filmare ne-am trezit blocaţi în parcare de un Mercedes ‘A lu' Connector' ne-a zis parcangiul ... După multe telefoane şi minute de aşteptare l-am rugat pe şoferul lui (unul din dansatori) să mute maşina... la care el, fără să îşi ceară scuze ne-a comunicat:
‘Nu o atingeţi că e pe sponsorizare şi mâine avem eveniment!!!' Gen -》El poate parca unde vor tatuajele lui că are maşina gratis! Că ne-a blocat nu era problemă...dar că a blocat trei maşini şi scuzele au lipsit e deja lipsă de bun simţ!", a povestit soţia lui Dinu Maxer.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou