Secretul Andreei Ibacka

Anca Bratu, 18 august 2014, Ora 10:54

  • print
  • |
secretul-andreei-ibacka-42599-1.jpg

Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, ştie cât de importantă este menţinerea sănătăţii tenului, de aceea metodele la care apelează pentru îngrijirea acestuia sunt întotdeauna naturale.

Chiar dacă în urmă cu ceva timp Andreei Ibacka i s-au oferit oferit şedinţe gratis pentru îngrijirea tenului prin peeling chimic, vedeta a refuzat. După ce s-a documentat în legătură cu acest procedeu ce presupune aplicarea pe faţă a unei substanţe chimice ce cauzează descuamarea şi exfolierea acesteia, Andreea şi-a îndreptat atenţia spre produsele naturale.

Astfel, ea a descoperit reţetele lui Stacy Cox, experta în frumuseţe ale cărei cliente sunt vedetele de la Hollywood. Printre acestea se numără şi peelingul chimic, pe care oricine şi-l poate face acasă, apelând doar la ingrediente naturale.

"Amestecă bine 3 linguri de suc de mere (conţine acid malic, un exfoliat delicat) cu tot atâtea linguri de lapte (acidul lactic este un exfoliat ceva mai puternic, intens folosit în industria produselor cosmetice anti-îmbătrânire) şi un albuş de ou (ajută la menţinerea fermităţii pielii). Vei obţine o mască de faţă ale cărei rezultate vor fi apropiate de cele obţinute la salon ori dermatolog.

Concret, după ce-ţi vei fi aplicat pe chip crema de prăjituri de mai sus, Stacy promite că te vei prezenta la apel cu un strat de piele în minus, riduri fine de expresie atenuate şi cicatrici uşor camuflate (fie ele post-acneice, post-vărsat-de-vânt ori post-accident).

Era să uit, după circa 15 - 20 de minute de "tratament", nu-ţi rămâne decât să-ţi clăteşti bine faţa cu puţină apă călduţă", a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou