Shakira şi Pique au aflat sexul copilului

Anca Bratu, 1 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
shakira-si-pique-au-aflat-sexul-copilului-42925-1.jpg

Shakira este, din nou, însărcinată. Artista a confirmat pentru ediția mexicană a revistei Cosmopolitan că așteaptă cel de-al doilea copil cu Gerard Pique. Presa din Marea Britanie scrie că acesta va fi băiat.

Cântăreața în vârstă de 37 de ani a mai povestit că relația cu iubitul ei fotbalist merge cum nu se poate mai bine şi că este însărcinată din nou. Micuţul care este tot un băiat ar urma să vină pe lume în luna mai a anului 2015. Shakira şi Pique mai au împreună un băiețel, Milan, în vârstă de un an și șapte luni.

Cât despre căsătorie, cântăreţa a admis în repetate rânduri că nu se grăbeşte deoarece o nuntă nu va schimba legătura profundă dintre ea şi tatăl copiilor ei.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou