Stevie Wonder, tată de tripleți

Mălina Andrei, 17 octombrie 2014, Ora 22:16

  • print
  • |
stevie-wonder-tata-de-tripleti-43962-1.jpg

La 64 de ani, Stevie Wonder, celebrul interpret al hitului „I Just Called To Say I Love You" se pregătește să devină tată de tripleți.
Logodnica lui, Tomeeka Robyn Bracy, a anunțat că este însărcinată cu tripleţi, potrivit „National Enquirer".

„Stevie Wonder va deveni tată de tripleţi la 64 de ani", scrie cu litere de-o şchioapă revista „National Enquirer". Niciodată nu e prea târziu să devii părinte, iar cântăreţul american o simte pe pielea lui.

Logodnica lui, Tomeeka Robyn Bracy (40 de ani), a rămas din nou însărcinată, după ce anul trecut i-a născut un copil în secret. Artistul de culoare, care este orb din naştere, mai are încă opt copii din alte relaţii, inclusiv doi fii cu a doua sa soţie, designerul Kai Millard Morris, de care a divorţat în 2012, după 11 ani de căsnicie.

Deși Wonder nu credea că va fi iarăşi tată, la vârsta aceasta „Abia aşteaptă ca logodnica lui să nască.Îi pare foarte rău că n-a fost prezent în copilăria celorlalte odrasle ale sale, iar acum a jurat să fie alături de copiii lor şi de viitoarea lui soţie", relatează sursa citată. Interpretul şi partenera lui de viaţă locuiesc în Los Angeles, unde-şi cresc copilul, în vârstă de un an, împreună. Starul a mai fost căsătorit cu cântăreaţa Syreeta Wright, între anii 1970 şi 1972.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou