Surorile Bambi vor să devină mămici în același timp

Anca Bratu, 14 aprilie 2014, Ora 10:06

  • print
  • |
surorile-bambi-vor-sa-devina-mamici-in-acelasi-timp-39434-1.jpg

Denisa şi Raluca Tănase au planuri mari împreună. După ce au început să cânte, să predea cursuri pentru copii, acum vor să aibă copii în acelaşi timp.

Dacă Denisa s-a căsătorit din anul 2007 în mare secret, Raluca încă îşi caută jumătatea aşa că visul de a avea un copil pare greu de împlinit în următoarea perioadă. Cele două surori, care cântă împreună în trupa Bambi şi-au deschis împreună şi o şcoală unde predau cursuri de canto şi actorie pentru copii.

Dincolo de viaţa profesională, tinerele se gândesc şi la familie. Vedetele au mărturisit că îşi doresc să aibă copii de aceeaşi vârstă. Pentru Raluca însă, acest lucru pare greu de atins. Blonda, care în prezent pe lângă cariera artistică şi-a deschis şi un atelier de croitorie, nu este implicată în nicio relaţie amoroasă şi pe deasupra este şi foarte pretenţioasă.

"Sunt un om extrem de pretenţios, bărbatul trebuie să fie perfect aşa cum sunt şi eu. Port o brăţară care mi-a adus mulţi curtezani, dar nu alesul inimii. Am avut doar două relaţii până acum. Dacă ştiu că nu au viitor, nu mă implic.

Mă gândesc de pe acum la la toate calităţile pe care trebuie să le aibă viitorul meu soţ, pentru că mă apropi de 30 de ani", a mărturisit Raluca Tănase în emisiunea Click!.

Raluca este singură de mai bine de un an, dar spune că nu se grăbeşte la măritiş. Cele două fete şi-au făcut însă planuri să nască în acelaşi timp, pentru ca verişorii să crească împreună.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou