Surpriză de proporții pentru fiica Anamariei Prodan

Anca Bratu, 8 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
surpriza-de-proportii-pentru-fiica-anamariei-prodan-43114-1.jpg

Anamaria Prodan are trei copii de care este tare mândră şi pe care îi iubeşte extrem de mult. Sexy impresara a pregătit o petrecere surpriză pentru Sarah, fiica sa cea mică, care a împlinit 14 ani.

Sarah este fiica cea mică pe care Anamaria Prodan o are cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Fata a moştenit talentul tatălui său şi este de neoprit pe teren. A început sportul de mică şi este una dintre cele mai talentate jucătoare din generaţia sa. Atât Laurenţiu Reghecampf, cât şi Anamaria Prodan o susţin să continue cu acest sport şi să îşi construiască o carieră de succes.

De ziua ei, Sarah a primit un tort în formă de minge de baschet şi a fost felicitată de toţi prietenii ei, dar şi de părinţi, sora şi frăţiorii ei: "La mulţi ani raza mea de soare! Te iubim enorm Sarah!", a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou