Tatăl unei cântăreţe celebre trăieşte la limita subzistenţei

Dan Alexandru, 15 aprilie 2014, Ora 15:26

  • print
  • |
tatal-unei-cantarete-celebre-traieste-la-limita-subzistentei-39489-1.jpg

Ion Coteanu, tatăl cântăreţei Dana Coteanu, alias Marijuana, este extrem de bolnav şi trăieşte, împreună cu nepoţica, în condiții greu de imaginat. Este cardiac, are trei infarcturi la activ și o operație la inimă. Banii din pensie nu îi ajung nici pentru medicamente,

Ion Coteanu, tatăl cântăreţei Marijuana, a fost operat de urgență, la Spitalul Fundeni din Captală, în toamnă anului. Medicii i-au montat montat două stenturi la inimă, pentru a-l salva.

"Trebuie să merg periodic la control. Ar trebui să vina cineva în fiecare săptămâna să-mi ia analize, dar e greu să vina o infirmieră. Merg eu la spital, dar nu săptămânal, cam la o luna. Atunci când văd că începe să mă supere inimă, merg la control. Am o oboseală mare, nu pot să merg mai mult de zece metri fără să mă odihnesc, respire foarte greu", a declarat Ion Coteanu.

Bărbatul abia se mișcă prin casă, oboseşte repede din cauza bolii și ar avea nevoie de ceva ajutor la curățenie, însă, din păcate, nu are la cine apela.

"Este dezastru la mine în casă, îmi este greu să fac curăț și nu are cine să mă ajute. Dana abia dacă face la ea acasă", a explicat Ion Coteanu.

El se descurga destul de greu și cu banii, căci are de luat peste 20 de medicamente în fiecare zi, care sunt destul de scumpe.

"Am început să mișc, cum se zice. Când se face vreme frumoasă vreau să ies în târg, să mai fac bani. Pensia este foarte mică, cam 600 de lei, iar medicamentele mă costă aproape 900 de lei. Iau cam 21 de păștile în fiecare zi. Vine mereu fiul meu la mine, să-mi dea medicamentele, să fie sigur că le iau", a mai povestit acesta.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou