Teo poartă pe chip «semnul lui Mefisto»!

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
teo-poarta-pe-chip-semnul-lui-mefisto-43446-1.jpg

În noul sezon al emisiunii sale, Teo Trandafir s-a afişat în faţa telespectatorilor cu o siluetă mai subţire şi cu un nou chip, vizibil retuşat. Deşi prezentatoarea TV susţine că nu şi-a corectat decât conturul ochilor, specialistul este de altă părere.


Încă de la prima apariţie la TV, Teo Trandafir şi-a cucerit publicul cu umorul, sinceritatea, naturaleţea şi cu inteligenţa ei. Vedeta TV nu este trasă prin inel, dar asta nu i-a oprit pe telespectatori s-o îndrăgească, dimpotrivă.


Dacă până acum Teo părea că se simte confortabil în pielea ei, ei bine, peste vară, a scăpat de 35 de kilograme! În urma regimului însă, chipul vedetei a avut de suferit, fapt explicat de dr. Bogdan Dimitrie Niculae, preşedintele Asociaţiei Române de Medicină Antiîmbătrânire: "În momentul în care slăbeşti mult, rapid, o parte din colagenul feţei, care este structura de rezistenţă, se pierde şi apar mai accentuat ridurile".
Şi-a injectat cu botox toată faţa?


În astfel de situaţii, totul se poate rezolva cu injecţii cu botox în mai multe puncte ale feţei. De altfel, Teo a recunoscut că a apelat la chirurgia estetică, dar doar în zona ochilor. După ce i-a studiat chipul, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae a ajuns însă la concluzia că retuşurile au acoperit o zonă mai largă a feţei.


"În cazul ei, există un blocaj accentuat al părţii centrale a frunţii cu toxină botulinică, ceea ce a făcut ca zona centrală a sprâncenelor să se lase mai mult, micşorând astfel deschiderea ochilor. De asemenea, injectarea de toxină botulinică în exces în zona dintre sprâncene produce o ridicare a părţii laterale a acestora şi formează aşa numitul «semn Mefisto», care apare când se injectează greşit toxină botulinică.

 

În plus, observ că au apărut şi riduri de iepuraşi la baza nasului, atunci când zâmbeşte", susţine Dr. Bogdan Dimitrie Niculae.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou