Best Dental

Traian Băsescu își distrează nepoțica

Şerban N. Ioan, 27 decembrie 2014, Ora 16:10

  • print
  • |
traian-basescu-isi-distreaza-nepotii-44941-1.jpg

Fostul preşedinte Traian Băsescu profită din plin de zilele de sărbătoare. Aşa cum a spus şi în ultima conferinţă de presă înainte de predarea mandatului de şef al statului, Băsescu şi-a intrat serios în rolul de bunic.

Împreună cu fiica Elenei Băsescu, Sofia Anais, fostul preşedinte pare că se distrează de minune. Traian Băsescu a postat pe Facebook mai multe fotografii alături de Sofia, pe care a dus-o la săniuş.

Micuţei pare că îi place de minune în zăpadă. Într-una dintre fotografii, fiica Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu apare alături de bunica Maria, într-un peisaj de basm.

Nici Elena nu a stat departe de frig şi s-a bucurat, alături de părinţi, de Sofia şi de peisajul de iarnă care a lipsit de Crăciun. Pozele au fost publicate într-un album botezat "Un bunic tracţiune" de fostul preşedinte.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:11