Uite cât te costă noaptea dintre ani în restaurantele vedetelor

Anca Bratu, 8 decembrie 2014, Ora 11:45

  • print
  • |
uite-cat-te-costa-noaptea-dintre-ani-in-restaurantele-vedetelor-44724-1.jpg

Revelionul bate la uşă, aşa că vedetele noastre, patroane de localuri, îşi lustruiesc mesele şi îşi pun la punct meniurile.

Oferta este variată, pentru toate buzunarele şi toate gusturile, iar Click! îţi spune unde bei cel mai mult, unde mănânci pe săturate, dar şi cât te costă să chefuieşti în cârciumi celebre.

Cum o dai, tot vedetele noastre ies în câştig de Anul Nou. Soliştii cântă pe onorarii duble, prezentatorii tv fac audienţe colosale, iar afaceriştii din showbiz, care şi-au deschis restaurante, cluburi şi baruri, îşi încheie anul cu buzunarul doldora. Aşa speră să se întâmple şi acum, la final de an, Mugur Mihăescu, alias Garcea, Tania Budi, Ilie Dumitrescu, chef Florin Dumitrescu, Romică Ţociu şi soţii Delia şi Răzvan Munteanu. Cu toţii au pregătit oferte tentante pentru clienţii lor, de Revelion, iar lista invitaţilor este încă deschisă.

În barul lui Garcea se găteşte cu bere

În Centrul Vechi din Bucureşti, Mugur Mihăescu (47 de ani) şi-a îmbrăcat barul în straie de Sărbătoare şi a pus la punct un meniu de te lingi pe degete. 340 de lei de persoană te costă să mănânci de Revelion "canapele" cu mousse picant de creveţi, tartine cu pastă cremoasă de jambon, file de somon în crustă de parmezan, antricot de vită cu sos de piper verde, calamari în crustă de bere blondă sau picior de porc cu sos de ciuperci. La desert, Garcea vă aşteaptă cu cheesecake şi tort festiv. Şi băutura va curge râuri-râuri, de la whisky, până la şampanie, vermut şi bere irlandeză. Şi pentru că de rezervări se ocupă angajaţii lui, Mugur a putut pleca liniştit în vacanţă, peste Ocean, tocmai în Miami.
În clubul Taniei Budi se bea la liber cu 290 de lei de căciulă!

Dacă ai chef să întâmpini anul 2015 la mare, clubul "Luv" din Constanța e o variantă excelentă. Proprietara Tania Budi a fixat un preț atractiv pentru tineri, 290 de lei de persoană. "Biletul de Revelion presupune, pe lângă ambientul unui club de top, 3 dintre cei mai buni DJ din România, dance show și alte surprize înspre dimineață. Avem free bar (toată băutura e la liber, plus șampanie la miezul nopții, mai puțin băuturile premium, cele foarte scumpe) și bufet suedez rece și cald", a declarat Tania Budi.

6 persoane - 2.700 de lei, în localul soţilor Delia şi Răzvan

Pe 1 ianuarie, ai mari șanse să te prindă Sf. Vasile beat criță. În "the Vintage Pub", local deținut în Centrul Vechi de Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache, se face baie în alcool de Revelion. Prețurile sunt pentru toate conturile: oferta standard, de 1.000 de lei pentru patru persoane, cuprinde un platou cu gustări, două sticle de alcool (la alegere dintre votcă, whisky, gin, bitter, rom, tequila și Martini), șase sticle de suc și patru de apă. Oferta premium, pentru 6 persoane, este de 2.700 de lei și include: 3 sticle de băutură, o șampanie, 9 sticle de suc, șase de apă și un platou cu aperitive.

La Romică te îndopi cu piftie şi sarmale cu 245 de lei

Restaurantul Dristor, pe care umoristul Romică Țociu îl deține în sectorul 3 al Capitalei, este plin în fiecare an de Revelion. Și asta pentru că mâncarea e cu specific românesc, iar muzica te ține în priză toată noaptea. Pentru cheful de la sfârșitul lui 2014, Romică te așteaptă cu piftie de curcan, tobă, pastramă, ruladă de pui, salată boeuf, salată de vinete, sărmăluțe, pulpă de porc, murături și tort de ciocolată. Și barul e deschis până la 5.30, iar Taraful Ciprian Bella va asigura programul artistic. Prețul? 245 de lei de persoană.

La hanul lui Ilie te distrezi cu 350 de lei

În 2012, fostul internațional Ilie Dumitrescu (45 de ani) a inaugurat Berăria Hanul cu Tei, situată pe strada Lipscani din Capitală. Aici, pentru noaptea dintre ani, ai nevoie de 350 de lei de persoană pentru un chef de pomină. În farfurie vei avea salată boeuf, de vinete, de icre, ciupercuțe gratinate, chifteluțe de casă cu susan, preparate din carne de porc, selecție de brânzeturi, șalău la cuptor, sarmale, cârnați groși de casă, mușchiuleț de porc și selecție de prăjituri. Nu va lipsi șampania și antrenul, oferit de trupa Bazzar.

Chef Florin, mâncare de lux cu 700 de lei

"Bucătarul Iadului" de la Antena 1, chef Florin Dumitrescu, are treabă de Anul Nou. El va găti și va superviza fiecare preparat pe care clienții restaurantului Tapo îl vor mânca la cina festivă. Dacă vrei să guști delicatese, te costă 700 de lei de persoană, băuturile fiind incluse. Vei avea parte de un adevărat festin: vită Black Angus și creveți cu sos olandez, piept de curcan cu crustă de cerneală de sepie și jeleu cu legume, cod negru învelit în suhi nori (foi de sushi din algă comestibilă), sarmale de berbecuț în frunze de BokChoy (varză chinezească), cu polenta (mămăligă) și sos de vin roșu, piept de rață cu scoici Saint Jaques, sos de tarhon și spumă de cartofi cu trufe și cozonac în glazură de ciocolată albă, cu caramel sărat și krantz.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou