Roxana Vancea criticată pe internet! Motivul? Fiul ei, Zian!

Anca Bratu, 21 noiembrie 2022, Ora 20:04

  • print
  • |
vancea-46988-1.jpeg

Roxana Vancea (32 de ani), cunoscuta antrenoare de fitness și fosta iubită a lui Mihai Beneac, are acum o singură prioritate, fiul ei, Zian. Bruneta postează pentru prietenii virtuali “creșterea” micuțului, dar și transformările prin care trece băiețelul. 

De curând, Roxana a postat o imagine cu fiul ei tuns la zero. Criticii din online au taxat-o imediat.

Antrenoarea de fitness nu a rămas datoare, și, le-a explicat imediat de ce și-a tuns copilul.

Roxana Vancea a fost luată la rost, pe rețelele de socializare, după ce a postat imagini cu micuțul Zian, tuns la zero. Fiul ei și al lui Dragoș Paiu, partenerul ei de viață, este minunea din viața lor. Băiețelul în vârstă de un an a fost lăsat fără păr, dinr-un motiv întemeiat. Se pare că Zian, nu se simțea confortabil : „Pentru că părul de bebeluș nu i-a căzut deloc. A avut mult păr în cap de când l-am născut. Dimineața arată ca un mop părul ăla, la spate era matură tot timpul. Transpiră foarte mult și îl mănâncă pe lângă urechi, mereu trăgea de el. Plus că pe o parte era mai lung, pe una mai scurt, la spate foarte scurt. Nu mă aștept să crească mai des, mă aștept să crească mai uniform”.

„Nu am nevoie de motiv să tund copilul la 0. Îl tund că vreau eu. Puteam să-I tund doar puțin din moț, dacă o făceam pentru tradiție. Nu am răspuns la mișto. Mi se pare aberantă reacția unora la faptul că o mamă și-a tuns copilul. Ce, Doamne, iartă-mă i-am facut? L-am tuns. Și o să-l mai tund că mi place mai mult cum îi stă așa”, a mai scris Roxana la comentarii.

Roxana Vancea are un corp de invidiat 

Roxana Vancea nu face parte dintre acele femei care suferă transformări majore când sunt însărcinate. Mama lui Zian a acumulat doar câteva kilograme în timpul sarcinii. Respectiv, cinci kilograme. 

„Nu mă simt însărcinată, n-am simțit până acum, sper să nu simt nici în astea trei săptămâni pe care le mai am. Aveam vreo 60 de centimetri în talie înainte de a rămâne însărcinată, acum am 85 de centimetri, la 35 de săptămâni. Am mâncat, dar deloc dulciuri. Am pus doar cinci kilograme, am 52 de kilograme acum, din care peste 2 kilograme are bebelușul. Am cumparat chestii pentru bebe. Nu am emoții, sunt mai mult curioasă, dar mama și soacra abia așteaptă să nasc să mă ajute”, a declarant, în urmă cu un an, Roxana Vancea, la o emisiune TV.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou