Vedete TV, urmărite de racheți la Chișinău

Cristian Blănuţă, 13 iunie 2013, Ora 09:19

  • print
  • |
vedete-tv-urmarite-de-rache-i-la-chi-inau-31570-1.jpg

Mădălin Ionescu a fugit împreună cu Cristina Șișcanu la Chișinău pentru a face cununia civilă. Momentul a rămas unul de neuitat nu doar pentru bucuria respectivei zile ci și pentru faptul că au fost urmăriți de racheții moldoveni

Mădălin Ionescu a povestit la WOWbiz că atunci când s-a dus la Chișinău să se căsătorească civil a întâmpinat anumite probleme pe care nu și-ar fi imaginat că poate să le întâlnească.
Pentru că au venit în capitala Republicii Moldova într-o mașină foarte frumoasă și scumpă, Mădălin și Cristina au atras imediat atenția racheților.
"Noi credeam că povestea aia cu racheții e doar o poveste. Erau vreo 6 de 2 metri și ceva. Noi ne-am și afișat, ne-am făcut poze în centrul Chișinăului. Pe lângă noi s-a întâmplat să vina niște băieți de la Tiraspol", a povestit Mădălin Ionescu la WOWbiz.

"Recepționera ne tot întreba când plecăm, deși noi abia veniserăm, ea încerca să ne avertizeze", a mai povestit Mădălin.


"Au încercat să intre la noi în cameră, au forțat cardul de la hotel. Ei s-au retras la un moment dat la restaurant și noi am scos bagajele pe rând și duși am fost. Am plecat la Ungheni, de unde sunt eu", a povestit soția lui Mădălin Ionescu.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou