Vedetele care şi-au vopsit părul în culorile toamnei

Mirela Ene, 4 noiembrie 2014, Ora 11:39

  • print
  • |
vedetele-care-si-au-vopsit-parul-in-culorile-toamnei-44190-1.jpg

O dată cu venirea toamnei, câteva dintre vedetele noastre au simţit nevoie unei schimbări, iar cea mai potrivită li s-a părut schimbarea nuanţei părului, conform cu noile tendinţe în beauty.

Astfel, Valentina Pelinel, Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu, dar şi Gina Pistol şi Andreea Antonescu şi-au surprins fanii zilele acestea cu un look schimbat.

Valentina Pelinel s-a lăsat pe mâna specialiştilor de la clinica unde îşi face de obicei tratamentele faciale şi corporale care o menţin în formă şi nu a regretat. "Noul meu blond de toamnă: sandy blond", a scris Pelinel în dreptul fotografiilor de pe Facebook, iar fanii ei au apreciat schimbarea.

Andreea Raicu, la rândul ei, a adoptat o nuanţă castanie. "Fiecare zi e un prilej de schimbare. Eu mi-am schimbat culoarea părului. Tu?", a scris Andreea pe reţeaua de socializare.

Mihaela Rădulescu şi-a făcut la Monte Carlo şuviţe blonde pentru a avea un look fresh la întâlnirea pe care a avut-o cu Felix Baumgartner, cel care a sărit din spaţiu şi a coborât pe pământ depăşind viteza sunetului.. "Culoarea mea de toamnă, by Eric Zemmour-Monaco. Frate-miu zice că merge..." a scris ea pe Facebook.

Gina Pistol a renunţat la culoarea blondă a părului în favoarea unui şaten închis. Fosta vedetă Playboy a postat imaginea pe pagina ei de Facebook, alături de mesajul ''Schimbarea la păr by Cristina Trohani''. Reacţiile admiratorilor nu au întârziat să apară au convins-o că noul look i se potriveşte de minune.

Şi Andreea Antonescu a decis să este timpul pentru o schimbare de imagine. În prima etapă, vedeta a renunţat la blond şi a încercat o nuanţă discretă de şaten. În cele mai recente fotografii postate chiar de ea pe internet, se poate vedea cu uşurinţă faptul că Andreea poartă în păr o nuanţă mai închisă din culoarea care a făcut-o celebră pe vremea când era membră a formaţiei "Andre".

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou